Andre betalingsløsninger på nett

Posted by admin on December 21, 2014
Betalingsløsninger

Internett har bragt med seg uendelige muligheter for folk flest. Man kan kjøpe alt fra badebukser til radiostyrte helikoptere på nettet, spille pengespill eller sende gavekort til fjerne slektninger på andre kontinent. For å kunne gjøre alt dette bør man dog finne en trygg og sikker betalingsløsning. Selvsagt kan man bruke bankkortet, men det lønner seg som oftest å finne en annen måte å foreta betalinger på. De meste populære betalingsløsningene er såkalte lommebøker på nettet, eller nettlommebøker. Disse fungerer som mellomledd på nettet, slik at du forsikrer deg mot lureri og nettsider i gråsonen. Send penger fra bankkontoen til lommeboken på nettet, og betal deretter for alle mulige tjenester med nettlommeboken.

NETeller og Skrill er populære lommebøker med full lisens og under EU-regulering. Førstnevnte gir forresten ut egne bankkort, slik at du kan ta ut og sette inn penger så raskt som mulig. Orker man ikke forholde seg til flere kontoer, finnes også såkalte betalingskuponger som man kan finne på diverse butikker og bensinstasjoner i Norge. Paysafecard og UKASH er de to som finnes tilgjengelig her i landet – du gir penger til kassadama og får en kupong med et unikt nummer på. Dette nummeret skriver du inn på nettet, og vips, så er pengene der du ønsker dem. Alle disse betalingsløsningene er tilgjengelige på en rekke bettingssider, med Betsafe som et godt eksempel. Her kan du spille pengespill trygt og sikkert, og bruke alle de nevnte betalingsløsningene til både innskudd og uttak.

Det aller beste med disse innskuddsmetodene er kontouskriften din blir fri og frank fra underlige transaksjoner som partneren eller banken kan komme til å stille spørsmål rundt. Hold dine transaksjoner privat, samtidig som du forsikrer deg mot lureri. Nettlommebøkene er en smart måte å handle på nettet, mens bankkortene forblir gjemt i baklomma. Finn en betalingsløsning som passer deg, og nyt et trygt liv på Internett.