Bra tilbehør til din nye iPhone

Posted by Kamren Hyatt on September 20, 2021
Tips

En telefon er ikke lenger bare en telefon. Og en iPhone er i allefall ikke bare en iPhone. Det som en gang var et kommunikasjonsverktøy, er nå hele verden til enkelte. iPhonen fungerer både som underholdning, kamera, GPS, kaloriteller og enhet for sosiale medier. Dette gjør at du også trenger mer tilbehør.

Tilbehør til iPhone

Det viktigste er nok å ha tilstrekkelig batteri på din iPhone. Går den tom for batteri, er den ubrukelig. For å holde den oppladet til enhver tid, finnes det mange muligheter, som en trådløs lader eller lengre ladekabel.

Mange bruker telefonen i sengen, og de færreste har en kabel lang nok til at du kan lade iPhonen samtidig som du får brukt den. Med en lengre ladekabel enn den som følger med ved kjøp, kan du lade iPhonen samtidig som du bruker den. Det finnes også trådløse ladestasjoner, hvor du legger iPhonen oppå en brikke som lader den. Dette er svært effektivt. I stedet for å la den ligge direkte på kjøkkenbenken, kan du legge den til lading her!

Selfiestang

Trenger du en selfiestang, kan du legg inn bestillingen din online. iPhone har med tiden fått et veldig bra kamera som kan brukes profesjonelt. Derfor kan det lønne seg å investere i en god selfiestang.